7 oktober - skogsmulle?

2008-10-07 @ 20:29:05
1. I'm drunk, I suppose
Jaha, imorgon ska vi ut i skogen på skapande-timmen. Kul jul. Eller inte....
Visst, skogen är väl okej. Men ändå.. Nää. Nää, jag känner verkligen inte för det. Jag tror det beror på vädret. Är det regnigt imorgon så går jag inte ut i skogen, inte en chans! A L D R I G  I  L I V E T !!!

Och vad ska vi göra i skogen undrar ni? Jaa, jag har inte helt koll på det, men jag tror vi skulle väva av naturmaterial. Alla jublar. Inte. Fan vad jag ljuger hela tiden, sluta ljug Amanda din fula satan! SMACK! *bitchslap*

Fick ett mejl av min lärare, med en lista på vad vi ska ta med oss..
Titti skrev: Matsäck - tänk på att det är härligt att ha något varmt att dricka om det är kyligt ute!
Amanda kommenterar: Matsäck - in my ass. Jag hatar matsäckar. Både den man har i magen, och den man tar med sig på utflykt. Det är jobbigt som fan. Jag kommer ihåg när man gick på utflykt i de yngre åren med skolan, när man skulle ha med sig matsäck. I början gick det an, men sen började ju alla ta med sig värsta fikan! Det heter MATsäck, inte FIKAsäck! Jag orkar inte lägga ut pengar på kakor, choklad och läsk (som iofs är gott som fan) för att jag ska sitta och käka i skogen. Palla. Vill jag ha onyttigheter ska jag vara sugen på det, det känns så onödigt att äta det i skogen. Skogen = äcklig, fika = gott. Det går inte ihop. Fattar ni? Ni behöver inte svara på det, jag räknar med att ni inte förstår ett skit av mitt snack.

Titti skrev: Sittunderlag - går bra med en vanlig ICA-kasse med en tidning i om ni inte har något annat.
Amanda kommenterar: Sittunderlag. Jag hatar sittunderlag. För de bara glider iväg, och de är äckligt små. Plus att de är fula. Inte för att jag äger ett sittunderlag, men jag måste likförbannat ta med mig en påse med en ful tidning i. Ska hon inte skriva vilken sorts tidning också? "Barometern är bäst, för den är tjockast. Vill ni frysa arslet av er, välj Östran. För högre sitthöjd, välj telefonkatalogen."

Titti skrev: Liten hammare - räcker med att några stycken tar med.
Amanda kommenterar: Jaha. Vem ska vi slå ihjäl, är min första tanke. Jag vill inte vara ägare till mordvapnet ialla fall, så jag lämnar min hammare hemma. Ska jag döda nån får man väl använda det naturen har att erbjuda, så att säga. En tjock gren eller sten funkar nog lika bra.

Titti skrev: Påse att samla naturmaterial i.
Amanda kommenterar: Ska jag ta med mig skogen hem OCKSÅ?? Inte nog med att jag ska vistas i den en halv dag - jag ska plocka med delar av den hem. Förhoppningsvis bara till skolan. Tänk alla djur som kommer följa med.... EUUUW!!! *panikångest*

Titti skrev: Kläder efter den väderlek som råder - kan vara skönt med fingervantar och mössa när vi sitter stilla och gör våra naturvävar.
Amanda kommenterar: Jaha, där kom det. "..när vi sitter stilla och gör våra naturvävar." Vi ska alltså sitta stilla på äckliga hemmaslöjdade sittunderlägg, döda de som gnäller och väva mossa. Kul. Jättekul. Glöm att jag tänker ha mössa imon. Inte för att jag ogillar det, men jag har ingen. Och fingervantar får vi se hur det blir med det, kan jag låna Isaks utan att han märker ngt kan det gå, annars är det illa.

Trots alla negativt i detta inlägget, ser jag fram emot morgondagen. Jag får ju sluta efteråt.Tar nog med mig kameran åxå...

Kommentarer
Postat av: louise

OMG DU MÅSTE TA MED IN KAMERA !!!! :D:D::DD



"Ska jag ta med mig skogen hem OCKSÅ??"



HAAHHAHAHAAHAHAHAA, du är fööör bäst amanda XD

2008-10-07 @ 20:53:53
URL: http://rutigflikka.blogg.se/
Postat av: Suss

Fy fan Amanda xD Fan vad jag garvade eller! Ärligt talat, du kan ju fråga syrran, jag låg nerkligen och kved här i sängen!

Haha Well done!

2008-10-07 @ 21:29:43
URL: http://mesuss.blogg.se/
Postat av: Frida,dinovärderligakompissomhardatalektion

HAHAHAHAHAHAHA xD fy fan! du är bäst Aj Löööööw JU xP!!<3

2008-10-08 @ 12:02:55
Postat av: veronica

hahahaha! fan vad jag garvade åt dina roliga klagomål :'D haha, jag tänker också så typ, men det lät så kul x'D verkligen höjdpunkten nu när man sitter och ska skriva en argumenterande text <33

2008-10-09 @ 13:55:25
URL: http://outofview.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0