11 februari - utmaning, och jag känner mig så illa tvungen att göra den

2009-02-12 @ 10:27:07
1. I'm drunk, I suppose
Jag blev utmanad av Louise

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du kommer att utmana.

1. När jag äter kiwi sticker och svider det på min tunga och ibland runt läpparna. Jag antar att jag är allergisk, och det kom jag på för inte alls länge sen. Men jag äter det ändå för det är så gott.
2. Datorn är som mitt barn. Går den sönder eller om någon tar den ifrån mig blir jag gråtfärdig och kan verkligen inte förstå hur jag ska klara mig utan den. Töntstämpel....
3. Fotograferandet är min verklighetsflykt.
4. Jag älskar skolan. Men skolkar ibland ändå.
5. Min mobil har blivit mig väldigt kär. Jag kan inte klara mig utan den längre perioder. Förut kunde jag åka hemifrån utan den och inte sakna den ett dugg på flera dagar, nu är det i princip omöjligt.
6. Jag lider av hypokondri, jag har väldigt lätt att inbilla mig att jag är sjuk. Till exempel influensan, om nån i min familj insjuknar så kan inte jag vara hemma för jag börjar må illa och kallsvettas, är jag hemma skrubbar jag händerna stup i kvarten och isolerar mig på mitt rum. Ser jag ett program om lunginflammation på tv och jag har hostat mkt den senaste tiden, så börjar jag alltid leta symptom på mig själv och blir jätterädd att jag ska ha lunginflammation. Ganska jobbigt ibland. Det tog mig flera år innan jag kunde äta på donken igen, bara för att jag kräktes när jag var där som barn, och trodde att jag skulle börja göra det igen om jag började äta igen. Fjärilar i magen hade jag av bara synen av mcdonalds i flera år, och det försvann inte förrän i högstadiet. Oj, den punkten blev lång...
7. Jag hatar min styvpappa. For real.
8. Jag önskar mig en årstid då det ena dagen är strålande sol och badväder, och näst dag full snöstorm. Att man aldrig riktigt kan veta hur vädret blir. Då skulle jag trivas som fan, jag tröttnar så snabbt.

Jag utmanar: de som känner för det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0