12 februari - tågskräck?

2009-02-13 @ 11:52:42
1. I'm drunk, I suppose
Jag ska åka tåg för första gången ensam idag.
Jag älskar att åka tåg, det är mysigt.
Men det finns ändå någon slags underliggande rädsla som ligger och morrar nånstans, förslagsvis i magen.
Men jag tvingar mig själv att lugna mig, herregud jag ska ju bara till Växjö! Det ligger ju bara en timme härifrån. Det ska nog gå bra.

Men sen ska jag ju till Sundsvall i sommar. Själv. Och jag ska med allra största trolighet byta tåg i Stockholm. I Stockholm! Herregud, jag har ju bara varit där en enda gång i mitt liv?! Och det var i somras! Ska jag komma ihåg vart man ska då?
Och farmor är ju självklart inte så förtjust i tanken av att jag ska ge mig ut i stora, vida världen Sverige alldeles på egen hand, så hon sitter och skrämmer upp mig om att det är jättestort med massa gångar både under och över jorden och gud vet allt! Jag kommer ju aldrig att hitta, det är så jag kan börja gråta! XD Och tänk om jag bara har 5 minuter, i bästa fall en kvart, på mig att stiga av mitt tåg och hitta det andra tåget till Veronica och Sundsvall? Och jag inte hittar? Och jag missar tåget? Gud, jag typ avlider! Jag får prata med Veronica så vi tillsammans får komma över min rädsla för att missa tåget. Jag ska prata med min fasters man också, han jobbar på Resebutiken i Kalmar så han kan nog snacka med mig så jag slipper vara så nervös. UUUUHHHH jag dör!

Kommentarer
Postat av: veronica

Haha var söt du äär! :'D det kommer gå bra, både till växsjö och till mig ska du se ;) ooch det finns en massa man kan göra för att veta säkert att man hamnar på rätt tåg när man ska byta! typ, först och främst så kan du meddela någon när du hoppar på första tåget, fråga och säg till om de kan hjälpa dig att hitta till det andra tåget när ni kommit fram. Annars så står det alltid tågets namn på biljetten, och jag har för mig att det också ska stå vilket spår det ska åka ifrån. Så antingen så frågar du någon när du hoppat av första tåget vart tåget till sundsvall ligger, eller så säger du spåret :) oooch sen ska det finnas en massa tvapparater som uppdateras varje minut eller något sånt, som man kan kolla på :V såå, det ta det lugnt sweetie! Det är hur lätt som helst :)



HAHA föfan, jag kan ju skriva en hel roman om hur man byter tåg :'DD

2009-02-13 @ 14:38:21
URL: http://outofview.blogg.se/
Postat av: emofiltenskusin

haha! vilken reklam för min pappa!! "Köp dina biljetter på centralens resebutik i Kalmar" haha!XD

Det kommer gå fint för dig<33 :)

2009-02-13 @ 18:27:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0