20 januari - blä

2009-01-20 @ 09:35:52
1. I'm drunk, I suppose
Dö.
Jag vill flytta hemifrån.




Förlåt om jag låter mina inre aggressioner hoppa fram som små irriterande rabiessmurfar på anabola steroider, jag vet inte riktigt vad det är med mig. Jag har varit väldigt sur och stickig de senaste dagarna, och jag vet inte varför. Men vi kan fastställa att det är min familjs fel. Ialla fall mammas och Mats. De bara gnäller och håller på.

Är hemma från skolan idag, varför tänker jag inte säga. Jag har mina anledningar ialla fall.
Pappa messade imorse när han kom hem från jobbet, han ville att jag skulle komma hem till honom idag efter skolan och käka lite. Jag antar att han vill höra sig för om hur och när vi ska fira mig, eftersom jag fyller år nästa helg, plus vad jag önskar mig. Jag är hos min far varannan helg nämligen - och jag fyller år mamma-helgen. Så antingen firar vi mig denna helgen, eller helgen efter min födelsedag.
Personligen skulle jag vilja fira denna helgen. Men jag venne hur det blir.

Saker jag önskar mig:
  • iPod Nano - röd eller lila
  • Mina drömskor - vid det här laget borde ni veta vilka jag snackar om, annars kan ni gå tillbaka och kolla HÄR.
  • TH's live-dvd
Jag önskar mig inte så mycket. Så nära inpå jul och det.. Jag hatar att fylla år strax efter jul, jag vill fylla år mitt i sommaren istället. Fan så mycket bättre det hade varit.  Men jag vet typ att jag ska få skorna, om de finns kvar... Hoppas, annars blir jag ledsen. For real, asså. Jag kommer gråta. Får jag dem, så får jag inget mer av mamma. Så det är väl okej. Av pappa vet jag inte, man vet aldrig vad han kan hitta på. Han är ganska fantasifull egentligen, brukar överraska mig.

Jag ska sluta nu, eftersom jag känner att det börjar bli ganska långt och utdraget. Vi hörs senare ikväll <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0