22 augusti - nostalgi ger mig uppåtkickar

2010-08-22 @ 13:49:07
1. I'm drunk, I suppose
Det blev fan en awesome kväll igår! Velade hela dagen fram och tillbaka om ifall jag verkligen skulle iväg eller inte, men Malin lyckades övertala mig vilket jag är glad för! Det var en såndär sjukt härlig kväll, som fick en att börja tänka på förra sommaren, minnen som man blir glad av... Började med groggande på ballen, världens bästa balkong om ni frågar mig. Malin's och Bettan's balle finns det inget som slår när det handlar om mysiga platser att dricka på, den är liksom oövervinnlig! Sådär satt vi igår; jag, Malin & Bettan berusningsfnissandes åt allt möjligt medan Jocke & David tyckte vi var konstiga.

Senare blev det att dra mot staden och möta lilla Elin, kollade läget en sväng inne på KM men det var sjukt dött där så vi vände i princip vid trappan igen... Ringde Sötterman & Nille som var på chillpartaj i en lägenhet vid Jezz, så där hamnade vi resten av kvällen med lite människor på en hemgjord balkong där man fick klättra ut genom fönstret för att kunna ta sig till denna prunkande lilla oas med fina blommor och ljusslinga, ja det var trevligt minsann!

Efter det hamnade jag, Malin och Nille hemma hos Sötterman där vi poppade popcorn (jag frossade som vanligt), lyssnade på Hoffmaestro och snackade om allt mellan himmel och jord - precis som förr. Runt 03:00 blev Malin sugen på kineskorv, så vi sa tack och hej och drog oss mot Larmtorget för att sen gå hem till Bettish och somna i soffan. Fantastico! Idag bultar huvudvärken, men det är bara att ta en dusch och sen ska jag in till stan igen. Ska leka med Nille och Sötterman idag, har lovat att jag ska klippa sönder en av Nille's t-shirtar till ett löst/slappt linne haha! Dock öser regnet ner nu vilket gjorde mig väldigt ledsen, hoppas det fösvinner snart...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0