30 augusti - helt plötsligt har man massor att göra igen

2010-08-30 @ 07:28:55
1. I'm drunk, I suppose

Jag vet inte hur det har varit för er, men trots att jag har uppdaterat bloggen har inläggen ändå inte synts...? Det senaste inlägget har hela tiden varit "...nostalgi ger mig uppåtkickar", vilket jag har tyckt varit väldigt störande. Aja, nu vet ni hur läget är ialla fall och att jag faktiskt har uppdaterat bloggen även om det kanske inte har kommit upp några inlägg.

Min mobil fungerar ej. Jag kan ta emot sms och samtal, men inte omvänt. Kanske skulle börja betala min egen mobilräkning i fortsättningen så man slipper sånt här ehehehe.... Så jag hoppas för allt i världen att den börjar fungera idag eftersom det är månad och räkningen är betalad, idag eller imon får vi hoppas på.

Jag har även börjat skolan nu igen. Fy fan. Kändes ju knappt kämpigt när jag insåg att jag skulle gå dit varje dag nu fram tills nästa vår... Uff. Men det braiga är att jag har sovmorgon mån/tis till 10:00 och slutar vid typ två båda dagarna, så det är gutt. Idag är jag dock uppe tidigt, min smala säng + Christoper som buffas made me do it.

Bjuder er inte på någon ointressant bild denna morgon då jag är inloggad på fel användare på datorn och inte orkar rota i mapparna, så tjingeling badring!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0