9 augusti - stop telephoning me-e-e-ee... (åtminstone på natten!)

2010-08-09 @ 11:32:57
1. I'm drunk, I suppose
Hade av nån anledning skitsvårt att somna igår kväll, vilket inte blev bättre i slutänden då mannen ringde 4 gånger för att säga godnatt till mig, se om jag var vaken eller bara säga att han saknade mig.... Lite sött faktiskt, däremot rubbade det sömnen en del och när jag väl blev sömnig hade jag myrkryp i hela benen >.< När jag till slut lyckades somna runt 02:00, tror ni inte telefonen ringer igen vid 05:30 ?! Då ska HAN sova, och ringer för att säga godnatt. Alltså.. Jävla skruvad natt! Så aa, jag har varit vaken sen dess men endast en halvsömn mellan kl. 09-11.

Är snart dags att börja göra sig iordning, ska åka in till stan vid 13:00 och handla lite på Maxi (eftersom det är billigast där, måste ju tänka ekonomiskt ehehehehee), sen blir det att ta tåget ut till Blomstermåla vid ca 14:30, laga lite middag och invänta mannen som förhoppningsvis kommer hem idag... Annars får jag väl ställa in allt i kylskåpet och åka hem igen, haha!

(Håll tummarna för att han kommer hem idag, snällaaaa ?)

Så blir det en kass uppdatering efter detta inlägget så vet ni alltså att jag sitter ute i Blomstermåla och pussar på min man :*


Hoppas denna gångens matlagning blev mer lyckad än när jag skulle koka jasminris för första gången - detta var vad som hände med kastrullen (a) Jag lovade att köpa en ny men har inte gjort det än... Får väl göra det snart.
PS! Jag har faktiskt lärt mig att koka ris nu XD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0