11 januari - poo.

2010-01-11 @ 19:11:06
1. I'm drunk, I suppose
Helt okej dag i skolan. Sa hejdå till Klinth som i skrivande stund troligtvis sitter på planet tillbaka till Umeå efter att ha spenderat jullovet här nere hos oss... Fan Klinth, alltid lika sorgligt när du åker tillbaka! Ses på sportlovet :)

Drog till Hansa City med Johanna efter skolan. Hon skulle ha en väska men den var slut, så hon köpte massa annat onödigt. Sen fick jag ett samtal och sen blev jag depp.



Det är kallt ute. Snö och kall blåst, helvete kan det inte bli lite varmare?

Jag är så onöjd med mig själv. Fan vad jag känner mig tjock och ful. Jag önskar jag vore riktigt smal, med tunna ben och axlar... Ge. Mig. Nu. Jag. Är. Desperat.

Dock smsar jag med Christopher nu, skrev att jag skulle tvinga honom att lyssna på "Possibility" som de kör på Spotify-reklamen, ni vet den där bruden som sjunger helt segt och låter typ...påtänd? Vi hade en diskussion om den låten i lördags då vi möblerade om:


C: ASSÅ, lyssna på denna låten!! *nynna svagt med & stirra tomt ut i luften*
A: Va, vadå? XD
C: Hör du inte?! *nynna igen & stirra* Asså, jag blir helt dum i huvudet av den..!
A: Hahahahahahhahahhahahhaha *dog*

Shit hej, torr humor.se = jag, men vafan, det var roligt just då och nu kommer själva poängen med det hela; jag sa det till Christopher igen and I made him laugh, vilket fick även mig på bättre humör. Lite, ialla fall.

Tror jag ska gå och äta något, eller jag kanske ska strunta i det föressten, vill ju inte bli ännu tjockare... Hejdå.

Kommentarer
Postat av: Anonym

DU ÄR INTE TJOCK KVINNA!

2010-01-12 @ 18:38:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0