13 november - kadaver

2010-11-13 @ 19:56:54
1. I'm drunk, I suppose

Sofie och jag åkte som sagt till Öland idag. Bytte mina skor inne på SkoDej och virrade runt inne på Ica tills bussen gick och jag har lidit av extrema skrattanfall hela dagen... Har däremot haft sjukt ont i huvudet, så mina funderingar över en eventuell hjärntumör som spökar i mitt huvud känns ganska relevant.. Okej man ska inte skoja om sånt, jag vet, men när man hela tiden har så jävla tryckande huvudvärk som blir värre när man reser sig upp osv börjar man ju faktiskt undra?

Lyckades ialla fall hitta ett par andra stövlar idag som var helt okej, dock inte lika snygga som de gamla men de var okej.. Fick ialla fall godkänt av Klinth och Hanna som vi träffade i Smedby vid busshållplatsen så då var de nog bra, hoppas på ett bra betyg från mannen också ;) Hittade även ett par andra som jag känner mig desperat över att ha nu, men då min budget inte klarar 500 kr varken denna månaden eller nästa får det väl vara. Kanske kan fråga farmor...? (a)

Ska ialla fall med Sofie till Anna nu och hänga med dem en sväng innan de drar till Sandra för att se Björn Rosenström och jag till Blomstermåla för att mysa med mannen vid halv tio. Så måste kila nu, vinkelivink bofink!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0