30 november - höhö

2010-11-30 @ 10:29:09
1. I'm drunk, I suppose

Igår var jag på IKEA med mannen. Blev en hel del grejs - bl.a en ny hallmöbel, lampan Knubbig, persienn och andra saker man får vuxenpoäng av att köpa, så nu är Christophers lilla etta fullproppad med nya, roliga saker. Julstjärnan blev till och med uppställd lite för sent i fönstret, föreslog att han skulle skaffa julgardiner också men det gick han inte med på...


Saker jag borde ha råd att göra:

- klippa mig. Mina hårtoppar är sjukt risiga...
- gå ut på krogen mer. Faktiskt - festar bara en gång i månaden numera och det är ju kanske lite för lite med tanke på att man är inne på sista året med klasskompisarna innan studenten.
- skaffa mig ett simkort. Alltså, ett kort så man får simma. Inte ett sånt man sätter i mobilen.


På tal om simma - Johanna har nåt träningsgrejs som projektarbete där det ingår simning, så idag ska jag & Sofie följa med henne och plaska några längder. Kanske är lite otroligt för att vara mig, jag menar jag fick inte ens godkänt i idrott... Men simma är faktiskt kul, har alltid varit lite av en vattenmänniska och kommer fortfarade ihåg när man var på stranden som liten med familjen och hur farmor ropade hysteriskt över hela stranden att jag inte skulle vara under vattnet. Jag var väl i och för sig mer under vattnet än över faktiskt, men ändå.. Dit jag ville komma var att jag vill börja simma! Träna är tråkigt, men simma är kul och vill man få bort överskottsfläsket så är väl det bästa att simma om man hatar att svettas som jag, haha!
(Och ja jag vet att mitt överskottsfläsk knappt kan kallas fläsk, men jag kom inte på vad man annars skulle använda för ord)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0