16 september - emofilten toppar

2010-09-16 @ 15:54:54
1. I'm drunk, I suppose
Jag är en bloggmal, helt klart (nytt ord påhittat - jag kanske ska tipsa om det till Sveriges sån där ordbok eller vad det heter?). Kan sitta i timmar och glo igenom alla möjliga sorters bloggar, och jag har ju naturligtvis vissa favoriter vilka jag tänkte tipsa om här som alla på nåt sätt ger mig inspiration inom stil och foto osv.


itsmellslikeemo.blogg.se

Hittade denna supercoola brud på ett Tokio Hotel-forum för x antal år sen genom en fanfic hon skrev. Galet bra skrivare visade sig, och jag verkligen älskar hennes stil! Bloggen är härlig som fan också, varierande texter om musik, inredning, stil och i-landsproblem och jag vet inte allt..


poontangpie.blogg.se

Talangfull tjej som jag råkat följa genom både bilddagbok och blogg i flera år för jag har alltid tyckt att hon verkar så jävla häftig. Tar awesome bilder och är dessutom en grym tatuerare!


pulsera.blogg.se

Sjukt vacker tjej som tar snygga foton och är en hejare på smink. Verkligen värt ett besök!



Så. BESÖK NU.

Kommentarer
Postat av: ellia

Sv: Aow tack så mycket.Fast så som jag köper kläder så borde jag kanske ha två jobb ^^ dessutom så är jag avundsjuk på din stil, galet snygg.



OH MAMA, TACK! shit nu blev jag lite generad när jag såg det där inlägget, fan vad söt du är. Måste även påpeka att jag läser din blogg sjukt ofta men är inte så duktig på att kommentera.

Btw, läste inlägget om att du ville festa, kom till Götet någon gång så ska jag ta med dig till Sticky fingers och rockbaren ^^

2010-09-16 @ 22:59:47
URL: http://itsmellslikeemo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0