26 februari - härlig kväll igår!

2011-02-26 @ 13:05:56
1. I'm drunk, I suppose


Såhär lustigt posade jag igår. Nya väskan + skorna, båda för 350 kr på Scorett och Åhléns (jag köpte den sista väskan i butiken hahaaa). Sen åkte jag iväg till Malin & Bettan för lite tacomys med dem + Anna, Sofie och Hanna, jag mådde sjuukt illa precis innan jag skulle dra och min mage var helt fuckad så jag funderade ett tag på om jag skulle skita i det... Men sen tänkte jag att det är ju mycket roligare att åka dit och umgås så då gjorde jag det, fick magtablett av Malin och sen mådde jag helt okej. Illamåendet försvann ju åtminstone!

Senare när vi hade ätit och haft hysteriska skrattattacker åt allt och ingenting (Malin & Hanna stod för de mesta skrattanfallen), började vi fundera på vad vi skulle göra. Jag tog en powernap på en halvtimme under Big Brother när folket funderade. Sen drog vi bort till Akon för att se om han hade fest, men han var inte hemma så då blev det att vi gick till Pipes istället. Där satt vi lite över en timme och bara snackade och myste och sen blev det hemfärd med Mikael Karlsson runt halvt två, allas vår privatchaufför!

Idag blir det kroppkakor här hos farmor med pappa, Isak och Sofie! Ska bli sjuuukt gott, fast mitt laktos-experiment kommer ju faila totalt känner jag då jag äter mjölkprodukter typ jämt (utom dricka det som det är, händer nästan aldrig). Och om jag nu ska få reda på varför min mage håller på som den gör så måste jag ju experimentera och se vad det är jag inte tål. Men orkar man hålla på med specialmat? Nej. Och nu är det ju bra... Får väl köra på uteslutningsmetoden och tänka efter vad jag har ätit när min mage krånglar, så kommer jag nog fram till nåt sen!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Jag har fan samma problem med magen :( Inte kul! Och jag har försökt kommit fram till vad det är som orsakar det hela meen det har inte gått bra, får fan det av allt känns det som, haha.

2011-02-27 @ 14:07:37
URL: http://outofview.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0