15 juli - hemmakväll hos mannen

2011-07-15 @ 23:44:34
1. I'm drunk, I suppose
Har drömt mardrömmar både inatt och under min tre timmar långa powernap ikväll. Drömmer jag nåt så är det alltid mardrömmar, som alltid handlar om att jag är jagad på något sätt eller att jag måste fly. Ett tag drömde jag jämt samma sak - att någon försökte bryta sig in hemma hos min mamma och jag fick beväpna mig med allt möjligt och en gång så drömde jag till och med att en inbrottstjuv kom in och försökte våldta mig! Det var så sjukt verkligt att jag faktiskt gick ner till mamma på morgonen och grät när jag vaknade. Nu är jag inne i nåt slags The Ring-tema där jag blir jagad av Samara herself i gamla otäcka hus med eldar och jag vette fan... Obehagligt är det!

Ångrar dessutom nu att jag åt upp äppelpajen tidigare idag som farmor skickade med igår, visste att jag skulle bli sugen nu inatt! ÅÅÅH. Aja, får väl hälla havregryn i ett glas mjölk och käka med sked, det är faktiskt jättegott.



Såhär ser det alltså ut ikväll. Vi sitter vid varsin dator, och Diva verkar intresserad av WoW? Haha! Lillkissen har dessutom dragit på sig urinvägsinfektion så hon går på antibiotika nu, stackaren. Får ta hand om henne extra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0