19 juli - sömnig?

2011-07-19 @ 02:32:20
1. I'm drunk, I suppose
Kolla klockslaget på inlägget.
Hade det varit en vardag hade jag vid denna tidpunkten befunnit mig i en djuuup skönhetssömn sen ca 4 timmar tillbaka. Hade det varit ett skollov hade jag nog troligtvis gått och lagt mig för några timmar sen också.

För sån är jag - jag sover typ jämt. Powernappar nästan varje dag. Somnar tidigt, vaknar tidigt, och sen bara går ut och njuter av dagen! Fast det sista stämde inte riktigt, jag är sjukt lat. Men ialla fall, nu är det mitt i sommaren, jag har vänt på dygnet och det faktum att jag faktiskt är vaken vid denna tiden är lite av ett mirakel om man känner mig. Som Sofie sa: "Du kunde ju inte ens hålla dig vaken till kl 23:00 när vi skulle lana Sims!".

(ja jag är den där tjejen som sitter och gäspar på krogen sista timmen)




Sen att jag sitter uppe ytterligare otaliga timmar och inte kryper ner förrän solen varit uppe ett rätt bra tag är också ganska amazing. Ikväll är jag dock trött, hör och häpna! Redan klockan halv tre. Har diskat, städat badrummet och stekt korv med bröd, spelat Sims halva kvällen, tagit en lååång dusch med katten som sällskap i badrummet (hon jamade oavbrutet på badkarskanten och jag svarade, känner mig på nåt vis skyldig att prata med katten när hon jamar på mig), pratat i telefon med bästis oh tänkte till sist baka nåt chokladigt men margarinet var slut så det sket sig. Otäckt hur beroende jag är av choklad. Bara dåliga program på tv på måndagar, dessutom. Så får nog bli sängen faktiskt. Känns rätt lockande med tanke på att det känns som att min livmoder försöker slå knut på sig själv...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0