23 juli - hårfärgning

2011-07-23 @ 17:58:35
1. I'm drunk, I suppose
Igår fick jag äntligen mitt hår färgat! Hade en rejäl utväxt eftersom jag inte färgat det sen i slutet av maj någon gång, och när man färgar det svart och ens naturliga hårfärg är den typiskt nordiskt blonda (dvs råttfärgad) så ser det ganska så förjävligt ut när utväxten börjar närma sig 2-3 cm...  Har försökt kompensera det hela genom att fokusera mer på kläder och smink för att dra bort uppmärksamheten från håret, HAHA! Nä usch, riktigt skämmigt känns det. Så igår färgade både jag och Sofie våra kalufser, välbehövligt och känns skönt att slippa skämmas på Emmabodafestivalen som vi drar till på tisdag.

Såhär såg det alltså ut igår. När vi ändå var och köpte hårfärg på Maxi så gick vi även in på Jula för jag hade hittat billiga gummistövlar där som jag skulle köpa till Emmaboda. De kom även till användning väl hemma hos Sofie - vi färgade först hennes hår och då blötte vi ner mattan skitmycket så när det väl var min tur så kunde jag inte sitta på knä i duschen och skölja ur håret så jag fick stå. Men då skvätte det massa på fötterna och benen, så då fick gummistövlarna invigas helt enkelt! (får för övrigt ursäkta att bilden inte är lika stor som de brukar vara, men när jag la in den så stort så kändes det som att hela bloggen plötsligt uppfylldes av min röv så tänkte bespara er det, haha!)



Mina fina gümmistövlar!
Dock är de lite för stora, men 37 var det minsta de hade så får väl ha antingen väldigt tjocka eller dubbla strumpor... Fast det är väl bara bra om de är lite för stora? Har jag hört tror jag..?
Är för övrigt så jävla taggad inför festivalen så det är inte KLOKT, vi har ju även fått reda på nu att man fick ta med sig husvagn mot att man betalade 300 spänn för "hyra", gräsklippning och städning efteråt osv. Och det känns ju lätt värt det när man ska vara borta i fem dagar som oss! Så denna helgen ska jag viga helt åt att mysa järnet med min man eftersom han kanske ska åka hem till Stockholm nästan direkt efter att jag kommit hem och då vara borta i någon vecka, så måste ju passa på nu när vi är hemma!

Kommentarer
Postat av: ellia

HAHAHAHAHHAA BÄSTA BILDEN EVER

2011-07-23 @ 22:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0