13 mars - once upon a time I could take anything

2011-03-13 @ 19:29:42
1. I'm drunk, I suppose
Hade en awesome utekväll i fredags! Firade Maggie, träffade massa folk, tog roliga bilder och nattkäkade på Max innan hemgång till Malin och Bettan och krascha i deras soffa. Jag var nykter hela kvällen! Det är fan gutt att vara nykter. Vaknade halv elva, packade ihop mig tio i tolv och begav mig till bussen in mot stan för att kolla balklänning + skor med mamma, men hittade ingenting... Så bestämde mig för att köra på mammas klänning på balen ändå. Ska ta med den till farmor nån dag för att sy in den i ryggen lite och förlänga axelbanden. Blir nog finemang! Umgicks också med min vän Frida ett par timmar efter stan innan jag avslutade kvällen hos världens bästa pojkvän med massa mys! Absolut bäst

Idag skuttade jag iväg till tåget vid ett, fick vänta i stan i 45 min på min buss så passade på att ta mig en sväng runt Gina och H&M, hittade mig ett par tjusiga svarta strumpbyxor med röda små hjärtan på all over, blev smått förälskad! Höll dock på att missa bussen för jag skulle prova ett oversize-linne med vampyrsmiley på men jag kände inga gnistor kring det så lät det hänga kvar. Ångrar det nog lite nu. Men behöver spara mina pengar så det var nog bäst så. Hem till Sofie och färga håret, sen kasta mig till ICA och köpa Nutella innan jag gick hem för att plugga.

Har dock inte börjat än. Men ska. Snart. Imon börjar min praktik på fritids btw! Kommer träffa Bosse, åh lilla Bosse-min-absoluta-favoritlärare-när-jag-var-runt-nio-år. Kommer bli kul hoppas jag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0