17 mars - ska sluta köpa skor

2011-03-17 @ 20:30:17
1. I'm drunk, I suppose
Okej, kanske inte riktigt. Men jag hatar verkligen att köpa skor har jag kommit på. Alla mina skor går bara sönder efter typ en vecka, så får man lämna tillbaka dem och så hittar man aldrig några som man trivs lika bra i som de första. Skitskor. Ni minns mina svarta små kilklackar med snörning som jag inhandlade för ett par veckor sen? Gick hål i klacken på dem efter en vecka, så fick lämna tillbaka dem. Så fanns det ju såklart inga kvar i min storlek. Önskar ibland att jag också hade storlek 41 i skor, för det är det enda som alltid finns.

Så nu letar jag efter lämpliga kilklackar till sommaren istället, eftersom jag kände att det inte är så stor idé att köpa några mer höstiga/våriga skor nu som man ändå inte kommer använda under sommaren. Men det är fan skitsvårt! Jag har liksom kommit till insikt med att oavsett hur jävla fina skor är, så kan de inte vara hur höga som helst. Anledningarna till det är att:

1. Jag vill kunna gå i dem till vardags. Jag är inte Kissie som shoppar i 13 cm klackar - jag är människa.
2. Jag vill inte köpa några höga saker "som jag ska ha att festa i". För jag festar aldrig, och på sommaren vet man aldrig om man hamnar i parken till slut eller om man hänger på krogen hela kvällen, vilket gör det svårt att planera in heelsen i outfiten liksom.

Så nu har alltså jakten på de perfekta kilklackarna börjat. Inte för höga, men ändå inte löjligt låg klack (då kan man lika gärna dra på sig Conversen tycker jag!). Sen ska de ju helst vara dugliga till både vardag och fest. Inte för glittriga, inte för tråkiga. Inga skrikiga färger utan helst svart, kan tänka mig att sträcka mig till brunt också. Har hittat ett par på Arnold's som jag är lite spekulant på (bruna). Och sen när jag väl hittat ett par lär de gå sönder efter typ några gånger. Min vanliga tur...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0