26 mars - äventyr!

2011-03-26 @ 00:31:06
1. I'm drunk, I suppose
Måste säga att jag verkligen älskar fredagar på praktiken, går bara mellan 10-14 och dagen går så himla fort! Idag var det lite svenska på gång när jag kom, sen lunch vid elva, ut på rastvakt, til gympasalen och kollade på en orkesterkonsert, min egen rast sen spela skitgubbe 20 min innan jag gick hem. Fett chill!

Sen åkte jag in till stan för att få pengar av mamma, sen bar det av till Hansa med snubbi för att köpa skor! Hittade dock bara ballerinaskorna, för de vita tygskorna fanns bara med högre skaft och det vill jag inte ha. Fanns med lågt också men de var typ lite grådassiga i färgen så ville inte ha dem, finns ju faktiskt såna jag redan har på H&M för en hundring liksom så kan ju gå dit nån dag sen. Christopher hittade däremot ett par nya vita tygskor, så köpte dem till honom innan vi gick till Burger King för att det är tradition för min kära pojkvän att göra ett besök där varje gång man ändå har vägarna förbi haha! Fast pga min troliga magkatarr eller vad man ska kalla det, så ville jag inte äta nåt så jag satt som en liten anorektiter och tittade på.

När vi kom in till stan var det en timme kvar tills tåget skulle gå, så snubbi ville förbi en affär uppe på Kvasten och kolla på ett par jeans han sett. Så slutade med att han köpte ett par jeans från Humör, snygga minsann! Sen blev det tåg hem -> ofrivillig powernap på 2½ timme (la mig bara i sängen och helt plötsligt vaknade jag och klockan var halv elva) -> kladdkaka + godispåse + blå läsk. BRA DAG!


Söt men kissnödig snubbi på tåget hem, toaletterna på tåget var sönder och han satt och hoppade nervöst med båda fötterna under bordet samtidigt... XD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0