27 mars - så trött, så trött

2011-03-27 @ 16:23:40
1. I'm drunk, I suppose
Insåg igår att Christopher's grannar är förjävla dåliga på att släcka lyset! Eller hela huset mitt emot var släckt (förutom den lägenheten där de har typ bygglampor på 24/7 utan att man ser nån människa). Här hemma släckte vi åtminstone lamporna, men datorerna var ju på, nåt annat hade man väl inte kunnat förvänta sig av älskling haha...

Idag tänkte jag förövrigt åka hem vid 15:05, men sen kom älsk på att vi glömt att ställa fram klockan, så får åka nu vid fem istället. Sjukt drygt, får vänta i stan i 50 min på bussen till Smedby. Hade jag åkt vid tre hade jag åtminstone hunnit ner en sväng på H&M och fördriva lite tid, men så blev det ju inte nu... Blä.

Har ialla fall en plan på att klippa av mina zebramönstrade jeans till shorts istället. De där jeansen tycker jag verkligen är snygga, men de är lite för långa vilket gör att de bli pösiga i benen upp till knäna ungefär så därför har jag alltid trott att jag har behövt sy in dem tills farmor berättade att de bara var för långa för några månader sen. Så istället för att de ska ligga och skräpa är det lika bra jag gör shorts av dem, eftersom det inte är särskilt troligt att jag kommer orka sy upp dem haha! Så det får bli dagens plan.

Ska gå och borsta tänderna nu och fixa iordning mig lite sen åka hem, ha en bra dag! :*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0