29 mars - [insert lämplig rubrik here]

2011-03-29 @ 19:44:50
1. I'm drunk, I suppose
Hejhejhejhej! Min mage jävlas fortfarande med mig. Så jag har pluggat idag! Och kollat runt på massa bloggar, skaffat mig inspiration som satan och känner mig helt plötsligt taggad på ALLT! Var inne på Audrey Kitching's blogg och hittade värsta fräsiga knästrumporna med skelett-tryck på, hahahahhaha! Låter skitlöjligt med skelettknästrumpor MEN DE VAR ASUUUM. Skitcoola. Allt. Sen kom jag till problemet med att hitta en svensk återförsäljare (visst, funkar att beställa från USA och sånt med men pallar inte den fraktkostnaden). Men jag hittade en svensk sida, haha! Bara det att postförskottet kostar nästan lika mycket som strumporna i sig, mene... Det fick det vara värt tycker jag!

Sen blev jag klar med ett av mina skolarbeten, så ett mindre nu då. Farmor kom sen helt spontant och frågade om jag behövde pengar, men jag sa nej för jag får ju pengar på torsdag. "Klarar du dig tills dess då?", hahaha herregud envis farmor man har! Men jag stod fast vid att jag nog ska klara mig på mina 150 kr i två dagar till. Sen kröp det ju fram att hon tyckte jag kunde få något åtminstone för att jag tog tag i mitt skolarbete, HAHAHHA! Så bara för hon envisades då så sa jag att hon kunde betala mina strumpor som jag nyss spontanköpt. Och det ville hon. Shit, jag kommer ha blivit så jävla bortskämd den dagen jag flyttar härifrån...


Saknar förövrigt snubbigubben som jag tar fula bilder med när han vill vila och jag egentligen ska laga mat..

Sen som sista activity of the day, så klippte jag av mina zebrajeans till shorts till slut. Det blev nog bra, känns dock som att jag fått fläskigare lår över vintern (vilket i så fall inte förvånar mig särskilt), eller så är det bara som det känns. Eller att shortsen var av modellen jävligt-tajta-över-benen... Tänka lägga mig i valposition på golvet och köra situpsgrejimojer bara för det.

C YA

Kommentarer
Postat av: julle

hej, allt bra? :)

2011-03-30 @ 14:00:28
URL: http://jjulleeee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0