24 maj - Jenny Challenge

2011-05-24 @ 21:05:40
1. I'm drunk, I suppose
Jaha, idag hade vi alltså den årliga traditionen Jenny Challenge på skolan. Det går ut på att alla klasser klär ut sig till varsitt gemensamt tema, samt får en karta över stan och så ska man gå runt till olika stationer som står utprickat på kartan där lärare väntar. Där ska man utföra ett uppdrag som man får poäng för. Lagets gemensamma slutpoäng plus utklädnad är med i bedömningen om vem som vinner senare. Detta är ganska kul faktiskt, alltid roligt att klä ut sig liksom och att få vara med klassen på annat sätt än i klassrummet kan ju vara kul ibland faktiskt. Vårt tema för i år var "dårhus", dvs alla skulle försöka klä sig i vitt, sminka sig till ett sjukligt utseende och se allmänt psykiskt störda ut..








Hela gänget samlat utanför Kalmar's forna mentalsjukhus som vi passande nog gick förbi under tävlingen!
(och ja, vi var endast de på bilden + jag och Emma som fotade... Tråkiga människor som ballar ur i sista stund och stannar hemma, jävla stil!)

Det jobbiga var ju bara sen att det började regna, vi gick sjukt mycket längre än tidigare år samt att vi frös och var hungriga mot slutet efter att ha vandrat i 3 timmar... Men bortsett från det hade vi kul!

Kommentarer
Postat av: ja

din bullnäsa på första bilden <3

2011-05-25 @ 20:36:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0