8 maj - svalde en halv potatis

2011-05-08 @ 17:31:38
1. I'm drunk, I suppose
Blir alltid lika rädd när jag sväljer för snabbt utan att ha tuggat så man känner hur maten verkligen pressas ner, i detta fall en potatis, och så blir man värsta nervös att man ska kvävas och dö fast att man vet att potatisen redan passerat ingången till luftstrupen för länge sen...

Hej föressten! Får be om ursäkt för det glesa bloggandet, men förra söndagen åkte jag ut till snubbiälsk för att ta hand om honom då han låg hemma i maginfluensa, sen har jag bara inte haft tid. Har insett att jag troligen är immun mot influensa också vilket jag uppskattar grymt mycket! Har liksom spenderat en hel vecka med mannen och jag känner inget alls. Fantastiskt skönt, med tanke på att jag hela mitt liv lidit av en enorm rädsla för magsjuka och fruktat det som pesten men det behöver jag väl alltså inte göra numera då. Haaj faaajv!

Idag lyckades jag ialla fall få med mig mannen till Smedby för att kolla på när kossorna blev utsläppta. Åkte från Blomstermåla vid 09:11, möttes av en hemsk bilkö i Smedby vid 10:45 och då vi mött upp Sofie insåg vi rätt snabbt att det nog var bäst att gå istället för att åka bil. Korna var söta och glada osv, Christopher gick och träffade sin brorsa och jag och Sofie drog hem för att sola och färga håret. Men asså Gud, jag är så jävla död i kroppen att jag inte orkade få mitt hår färgat idag så gjorde bara Sofie's hår. Och jag som har en akuuut utväxt som verkligen behöver fixas... Shit. Då är man död. Så det får bli en annan dag, får köra på uppsatt hår tills dess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0