24 september - min mun och hals är ett krigsfält

2011-09-24 @ 15:56:08
1. I'm drunk, I suppose
Bacillerna vs jag. Detta är typ tredje gången sen i våras som jag blir sjuk, och då ska man veta att jag kanske blir sjuk 1-2 ggr om året i vanliga fall. Först i våras hade jag feber, sen var jag dödsförkyld bara för någon månad sen efter Emmabodafestivalen och nu igår så vaknade jag med världens böld under käken, dvs min halsmandel som svullnat upp till arton storlekar större och gör skitont så fort man bara rör på utsidan av käken. Dock inget ont i halsen - det kom idag istället. Samt värk i hela kroppen OCH till råga på allt, så har jag lyckats bita mig själv i kinden allra längst bak där visdomständerna sitter, och det såret har också svullnat upp skitstort nu. Allt på min högra sida, och det känns som att hela munnen samt halsen på den sidan är dubbelt så stort som vänster. Stackars mig.

Och btw, jag är hemma! Och med en ny internetdong - som mannen lyckades låsa för ingen av oss fattade vad "unlock-code" var för nåt, varken PUK eller PIN funkade, och ingen svarar i telefon när jag ringer till 3-butiken... DAMN YOU, 3 !


Kommentarer
Postat av: Josefin

sv: Då får du gå till en ortoped, vad det kostar vet jag inte riktigt. Skulle tro att det varierar från län till län, och i vilken ålder man är. Jag var bara 13 när jag fick mina, och då var det dessutom mamma som betalade så jag vet inte riktigt vad det kostade för mig. Dryga tusenlappen kanske.



Har du bara små problem med fötterna eller så så finns det ju speciella sulor eller små "kilar" man klistrar fast i skorna att köpa på typ sportaffärer och sånt. Betydligt billigare! :)

Typ sånahär http://www.stadium.se/sport/traning/tillbehor-traning/123262/revolution-active-sole



2011-09-27 @ 14:36:32
URL: http://todaysvomit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0