14 december - tack

2012-12-14 @ 23:18:44
1. I'm drunk, I suppose
Vill bara ge ett stort tack till alla som gratulerat mig till mitt nya jobb idag. Som jag skrev tidigare så har jag inte riktigt fattat det själv utan det kommer troligen sjunka in dagarna innan jag börjar eller så, vilket förövrigt är i början på januari.
 
Tack för allt stöd som jag haft under denna tiden, tack till er som trott på mig och peppat mig när jag behövt det. Tack alla som ställt upp för mig när det krisat, och tack till alla er som stått ut med mitt tjat om att jag vill ha ett jobb.
 
Tack till de fina och snälla människorna jag mötte på Folkuniversitetet, samt er andra jag träffade där - jag lärde mig så otroligt mycket hos er, ni fick mig att tro på mig själv och det var väl egentligen första gången i arbetslösheten som jag blev bemött med förståelse av att det ibland faktiskt var mer eller mindre hopplöst på arbetsmarknaden men att man aldrig ska ge upp.
 
Tack till de på Lernia, både arbetande och de som jag träffade där. Gemenskapen har varit viktig, och det var en nyttig kurs trots att det aldrig blev nån praktik.
 
Tack till Lotta Sjögren och övriga arbetande på Hamnkaféet i Kalmar, som erbjöd mig att jobba i somras. Utan den erfarenheten hade jag verkligen inte haft samma förutsättningar som nu, och jag tror inte heller att jag hade fått den här anställningen då. Det var mitt livs roligaste sommar och jag trivdes så sjukt bra hos er, tack tack tack!
 
Stort tack till min familj - min mamma, styvpappa, min farmor och min pappa som alltid ställt upp för mig oavsett om jag behövt pengar till kattmat, busskort eller probiotika-juice till min jävla mage. Och att ni spanat jobb åt mig, tipsat och klippt ut annonser ur tidningar och viftat i mitt ansikte med när jag slarvat med jobbsökandet. Jag är så glad att ni finns, och jag hade nog aldrig klarat detta utan er!
 
Slutligen - tack min sambo Christopher för att jag fick flytta in hos dig trots omständigheter och otillräcklig ekonomi. Och att du delat med dig av vad som är ditt. Jag är så glad att vi har vårt lilla bo och våra små bebisodjur till katter, även att det är en liten yta, ligger långt åt helvete och det faktum att vi gått varandra på nerverna ... så är det med dig jag vill vara. <3
 
 
 
Tack kära vänner. Tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0