19 december - hurtigt

2012-12-20 @ 00:04:00
1. I'm drunk, I suppose
Dagens matintag:

Frukost bestående av rostat bröd med Philadelphia med Marabou och ett glas sliskigt söt juice. Stadigt och bra.
Middag av gårdagens korvstroganoff med ris, plus vitlökssås på. Farligt att ha vitlökssås stående i kylskåpet, blir ju lätt att man vill ha det på allt.
Småätande övrig tid av dagen - mintchoklad, fem clementiner, julmust och två lussekatter. Ja, After Eight-asken är ett minne blott. Sa ju att jag skulle köpt två...
 
 
 
Fick en kommentar om hur det gick med träningen, HAHAHA tänkte att fler säkert undrar så här kommer min förklaring: ett tag när jag inte hade pengar att åka till Kalmar så ofta som jag ville, så blev det att jag prioriterade andra ärenden när jag väl var i stan. Och så halkade jag efter med träningen. Och nu när jag fick pengar igen för en vecka sen, så kändes det lite ovärt att börja dra sig till gymmet och satsa seriöst precis innan jul, när jag ändå planerat att äta hur mycket som helst. Min bakningslista är ju enorm.

Har däremot planerat att ta tag i det nu på allvar efter jul, och känner mig peppad till det. Nu när jag har ett jobb och en framtida inkomst som kommer vara väldigt mycket mer än vad jag är van vid att röra mig med per månad, så kommer jag dessutom kunna köpa bättre och nyttigare mat och på det sättet vinna tillbaka lite motivation. Känns roligare att kötta på gymmet om man vet att man får i sig rätt saker ju!
 
 
Här kommer en bild på mig som jag tog i badkaret idag för att ni ska kunna följa min framgång. Tar en ny nästa vecka så ni får se hur min kropp förändrats! Dvs inget alls. #orre
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0