25 december - dagen då den stora hopplösheten infinner sig

2012-12-25 @ 11:29:40
1. I'm drunk, I suppose
Är jag ensam om detta eller? Finns det någon dag på året som känns lika värdelös som juldagen? Slut på allt det roliga liksom, haha! Kan ju i och för sig bero på att jag aldrig någonsin roats av att gå ut och supa mig redlös denna dag som många andra gör.
 
Fick skitfina julklappar igår ialla fall!
  • kaffebryggare + kaffe

  • jeans, fast de var för stora så de ska bytas

  • uggle-muggarna och den sista, stora uggle-ljuslyktan från Lagerhaus, MWIII skitglad blev jag! Har suktat över muggarna skitlänge, och ljuslyktan har jag ju redan likadana fast mindre i två olika storlekar så känns skönt att äntligen ha en komplett samling!

  • ett kakfat i tre våningar, proppar med kakor, godis och clementiner HAHA

  • presentkort på gina på 500 :- , ska köpa nya blusar och sånt fint till nya jobbet tänkte jag

  • duschcreme + deo från Apoliva som luktar så jääävla gott

  • sminkborstar, slipper använda fingrarna tll ögonskuggan nu höhö
 
Och så fick katterna ett paket med kattmat också, hahahha! Mamma och Mats tänker på allt. Utav mig fick Mats ett presentkort som jag och mamma la ihop till, och till mamma köpte jag en pälsväst som jag visste att hon ville ha, och hon blev jätteglad! Då kändes det lyckat. Gick runt och klappade på den hela kvällen, och hon hade till och med på sig den över nattlinnet imorse när jag klev upp, hahahaha! Så söt, lyckad present.
 
Ska faktiskt dra in till farmor med bussen om 1½ timme, blir julafton nummer två där idag med pappa, farmor & Isak samt min kusin med familj. Ska se till att fixa mig nu och lite så, så jag slipper stressa. Det som jag är så bra på, hehe...
 
Mats och mamma innan julmiddagen vid julgranen - seriöst, hur mysigt har dem de inte hemma? Lätt att man blir hemmablind men under jularna är det verkligen magiskt vackert och mysigt i lilla villan ute i Lindsdal
 
Mamma gjorde snölyktor på morgonen men som tyvärr smälte ihop lite pga tövädret under dagen, så på kvällen gick jag ut och stadgade upp dem. De lös i typ 20 min innan snön släckte dem, haha..
 
Så ville mamma ha en bild på sin dotter att lägga ut på Facebook, ställde upp i det nytapetserade köket med de nyinköpta stolarna som nämndes i tidigare inlägg. Seriös som vanligt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0