12 februari - skor. Jag hatar dem.

2012-02-12 @ 00:51:17
1. I'm drunk, I suppose
Fast ne, det gör jag ju inte. Jag älskar skor. Satt tidigare ikväll och funderade på om jag kanske ska sälja mina varulvsklackar på Facebook-loppisen, men sen insåg jag att det skulle nog bli svårt. Så jag struntar nog i det, tänkte jag.

Däremot var jag ju dum och lyckades hitta ett par nya skor att sukta efter. Och nu blir det jobbigt! För när jag hittar ett par som jag verkligen vill ha, då vaknar den där känslan inom mig som gör att köper jag dem inte så förföljer de mig även in i mina drömmar. Oftast flera nätter innan jag lyckats lägga det bakom mig. Så det kanske är värt att sälja ett par knappt använda skor som bara står och dammar så jag kan köpa ett par andra? Hm. Kommer inte länka eller ens lägga upp bild på dem för då kommer nån annan med likadana eller köper upp alla storlekar, HAHAH.


En ledtråd kan ni väl få då.

På tal om drömmar. Har drömt om våldtäcktsförsök hur mycket som helst den senaste tiden, förstår ni skräcken i att bli antastad i en dröm och sen vara livrädd och bara springa som en idiot, för att sen vakna upp och upptäcka att det var en dröm? HELVETE. Hatar det, fattar inte varför jag drömmer så mycket om det? Så jävla obehagligt. Inte riktigt lika äckligt som när jag drömde att nån bröt sig in hemma, men inte långt ifrån alltså...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0