17 februari - missa inte detta!

2012-02-17 @ 01:31:19
1. I'm drunk, I suppose



Snubblade över detta tipset lite av en slump idag på Facebook, och tänkte att jag kunde sprida det vidare!

Erbjudandet gäller alltså IMORGON KL 12:00 (eller idag, eftersom jag postar detta på natten ehehe. 17 februari är det som gäller alltså!) hos Members.com, och det är 50 % på ordinarie pris som gäller!

Och vad är detta för sida då?
Här kommer det kluriga. Members.com är en sluten sida med enorma rabatter hos kända märken inom kläder, skor och smycken osv! Du kan få upp till 70 % rabatt på vissa erbjudanden, och det är alltså på riktigt. För att bli medlem är det bara att gå in och registrera sig - eller, så blir du inbjuden av någon. Till exempel mig! För det är nämligen så dumt att går man in och registrerar sig så måste man bli godkänd först, vilket kan ta flera dagar och då har troligtvis just det rabatterbjudandet som du är ute efter hunnit försvinna. Däremot om du blir inbjuden av någon, så kan du bara gå in på sidan och anmäla dig och sen har du direkt tillgång till webshoppen!

Hur gör man då om man vill bli inbjuden?

Jo då är det bara att skriva en kommentar till detta inlägget med din mejl, så fixar jag det på dirren! Så får du ett mejl av Members senare som bekräftar att du blivit inbjuden. Sen är det bara att gå in på sidan, registrera dig och sen är du igång!


Bra att satsa på just nu ifall man är sugen på Jeffreysar billigt, liksom halva priset?! Lätt värt ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0