6 februari - svar på kommentar

2012-02-06 @ 23:41:22
1. I'm drunk, I suppose
Fick en fråga om vad jag var utklädd till på min & Linda's maskerad i fredags. Jag bestämde mig till slut för att köra på dödsängel/svart ängel/nåt i den stilen(mördarängel som Frida sa, haha!). När jag satt på tåget på väg in till Kalmar på fredagsmorgonen så var planen att jag skulle dyka in på Partaj och köpa såna vingar + gloria, men då hörde Sofie av sig och sa att hennes mamma mirakulöst hittat hennes svarta vingar! Dock utan gloria men det spelade ju inte så stor roll tyckte jag. Så då lånade jag dem!

Var nöjd med min outfit ialla fall, fick såna fina komplimanger för min klänning också vilket alltid är roligt! Kul att jag hittade ett tillfälle då jag kunde använda den, den har sånt fint fall och sitter så bra och önskar att jag kunde använda den lite oftare men det finns ju inte så många tillfällen tyvärr..





De obligatoriska egobilderna i spegeln, där man ser lite bättre hur jag såg ut. Hade kvällen till ära även lockat håret, första gången någonsin... Har ju så lockigt hår själv, haha! Nämen jag tyckte det kunde vara en kul grej att göra. Ser ni dessutom att jag numera rockar svart hår igen..? HAHA. Aldrig kan man vara nöjd! Aja svart ska det vara nu ialla fall hädanefter, det är min färg det sen får folk tycka vad de vill!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0