24 juli - äntligen internet...

2012-07-24 @ 11:50:31
1. I'm drunk, I suppose
...och ni, kära läsare, kan därmed dra en lättnadens suck - bloggtorkan här är officiellt ÖVER!


Igår kom installations-snubbarna med vår router och boxer, i och för sig en månad försent, men ack så efterlängtat! Nu kan man alltså blogga, ladda upp bilder OCH ha Spotify igång samtidigt utan att det kommer upp felmeddelanden om "connection lost"! Förstår ni vilket århundrade det har känts som att jag levt i?

Dessutom fick jag mitt första lönekuvert igår, det var fett spännande och jag blev glatt överraskad över min lilla summa jag skrapat ihop denna månaden på Hamnkaféet. Hade inte väntat mig särskilt mycket egentligen, så det är ju alltid kul när man inser att nästan det dubbla rullar in på kontot imorgon. Och då blir det shopping mina vänner! Handlar ju i princip aldrig kläder numera, kanske ett plagg i månaden om ens det, så nu tycker jag faktiskt att jag förtjänar något nytt haha. Ska boka tatueringstid snarast också för en mindre summa, och sen ska jag spara resten av pengarna. Har faktiskt insett hur SKÖNT det vore med ett körkort..

Ahwell, så är det med det! Sitter här lite på halvspänn och undrar om de ringer in mig på jobbet idag... Är egentligen ledig men eftersom det nu under semestertid kommer så sjukt mycket folk på eftermiddagarna, så sa jag att de kunde ringa mig ifall det skulle krisa idag. Trivs ju så sjukt bra där och själva jobbet är ju hur roligt som helst, kunde lätt bli arbetsnarkoman haha.
 
 
Näe, nu får det vara nokk. Ska studsa upp och fixa till mig lite så jag kan dra iväg snabbt ifall de ringer från jobbet! Pussel :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0