28 juli - bra avslut på denna veckan

2012-07-29 @ 00:35:34
1. I'm drunk, I suppose
Känns skönt att avsluta veckan hemma i Blomstermåla hos mig och snubbidoo, med tända ljus och Winnerbäck's senaste platta. Eller tja, vi sitter ju vid varsin dator som man kanske kan tycka är sjukt osocialt, men det är sånt som behövs när man samsas på 27 kvadrat.

Har jobbat i veckan och det har varit kul men svettigt som vanligt, och igår var jag ute med Johanna och hennes vänner. Kändes skönt och det var roligt, men idag har det varit så himla skönt att vara ledig och dessutom veta att jag är det imorgon också! Så idag stack jag iväg till IKEA själv och skulle leta duschdraperi-stång som man slipper borra för att sätta upp, hittade det plus annat småplock och när jag kommer hem upptäcker jag att jag glömt duschstången vid kassan haha... Stod vid självscanningen och hade bara ställt den bredvid mig och sen glömt att blippa och ta med den, så kan ju trösta mig med att jag inte betalade ialla fall och sen glömde den, då hade jag blivit arg. Skyller på tanten och gubben efter mig i kassan som hade så bråttom och ställde upp sina saker och började blippa innan jag ens fått bort mina saker från bänken....


Annat jag gjort idag när jag kom hem var att plocka isär min orkidé som jag fick av Christopher, den håller på att dö och skulle egentligen behövt planteras om direkt när jag fick den men det är ju sånt man aldrig tänker på. Så klippte bort döda rötter och vattnade den för det har jag inte gjort på jättelänge, haha så nu hoppas jag att den tar sig igen! Annars köper jag en ny på IKEA, där kostade de bara 60 kr typ.

Jag är en sån hemmafru.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0