12 november - lite splittrat och konstigt inlägg

2012-11-12 @ 21:58:36
1. I'm drunk, I suppose
Klockan är bara halv tio. Men om tio minuter kommer den troligen vara en bra bit över tolv och man beklagar sig över vart kvällen tog vägen. Buhu.
 
Åh imorgon måste jag göra massor. MÅSTE gymma. Shit, känner mig som en åldring nu igen - helt sjukt hur stel man känner sig så fort man slutar hålla igång. Måste även till AF och hämta lappar till Försäkringskassan, och sen hem till mamma en sväng. Åker nog redan vid elva om jag ska hinna och samtidigt komma hem i vettig tid.
 
Blir fortfarande lika smickrad och oerhört förvånad, när jag får höra av bekanta och ibland helt okända att de läser min blogg. Hej liksom! Välkomna! Blir så lycklig när ni tittar in här, haha då kanske jag blir Hollywoodfru en vacker dag! HAHA. Skämt. Kommer aldrig bli Hollywoodfru. Kommer skaffa ett fett jobb och tjäna mina egna cash. Så kan jag flytta vart jag vill. Senast häromdagen så berättade min bror att en av hans kompisar läser här, hahaha alltså det är så absurt. Är så jävla nyfiken på vilka ni är. Därför älskar jag att blogga - det är som en liten bekräftelse på nåt sätt. Lilla jag liksom, hur intressant kan jag vara? Love it anyways. You let me shine. Tråkigt nog att ni är så blyga på att kommentera, haha men det gör inget. Statistiken säger sitt liksom. Det stiger ju lite varje dag!
 
Ska nog dra igång nån serie nu, bädda ner mig med katterna. Har mycket att tänka på, det är lite jobbigt men så kan det vara ibland. Saknar mami också, ska bli mysigt att träffa henne imorgon! Saknar även Vampire Diaries, borde börja se om det för saknar att gråta en skvätt i kärleksscenerna, HAHA. Åh, så fint. Puss.
 
 
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0