12 november - plupp

2012-11-12 @ 20:02:49
1. I'm drunk, I suppose
Hej finisar! Åh det var jättelänge sen jag bloggade nu. Spenderade halva veckan hos pappa, vilket var jättemysigt! Hade dock med mig datorn men orkade faktiskt inte ens dra upp den ur väskan. Har ju haft telefonen fastlimmad i näven ända sen i onsdags så hur skulle det gått att blogga då liksom?! Haha.
 
Men jag har som sagt haft jättetrevligt, jag var hemma hos Madde i fredags och käkade tacos och snackade massa skit, haha ni förstår inte hur rolig hon är. Älskar det faktum att vi är precis likadana på så många sätt, haha! Ni ska veta vår humor - galen!
Sen drog vi ut i lördags för jag nämnde att jag var sugen på att partaja. Maddzeleinen skulle ut med sina systrar, så jag fick haka på! Förade ute på Kattrumpan på en födelsedagsfest innan vi drog till stan och kollade utelivet. Träffade knappt en jävel jag kände (hur ofta händer det liksom?!), men vi hamnade hur som på Bistro ialla fall där det faktiskt var en del folk och så fuldansade vi bland 93or och 94or och när vi blev trötta gick vi och satte oss och skrattade åt andra som dansade fult. Höhö.

Nej, idag har det inte varit en produktiv dag. Försöker förbise att jag faktiskt moffar chips just nu. "Vad hände med det nyttig?!" vrålar era nyfikna sinnen säkert, kan då berätta att min nyttighetstarm tog semester utan att lämna ett meddelande, så kan inte direkt säga när det återvänder. På tal om andra som tar semester så verkar min handläggare på AF också ha gjort det - mejlade henne för en vecka sen nu om hur vi ska göra då kursen är slut och vad jag nu ska göra. Inte ett jävla svar. Men å andra sidan så är hon ju sjuk hela tiden och ingen läser ju tydligen hennes mejl då, så jag borde ju inte vara förvånad. Får väl se när hon återvänder från sina sjukdomar. Hoppas aldrig, då kanske jag äntligen får en ny.
 
 
Blandade bilder från veckan som gått:
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0