2 november - avslut och början på nåt nytt

2012-11-02 @ 21:58:55
1. I'm drunk, I suppose
 
Sista dagen på kursen idag. Det var lite blandade känslor ändå - kommer faktiskt sakna att inte gå dit och träffa folket, och framförallt Madde! Men vi får se till att ses ändå, har ju lovat att baka kladdkaka haha. På tal om kakor - vi fick wienerbröd idag av läraren som avslutningsfika. Hur gott?! Åt ett och ett halvt, mmmmh kalorier. Sen fick vi reda på att det tydligen inte blir nån praktik, och det var också sådär halvkul fast ändå inte. Gillar egentligen inte praktiker eftersom det ändå aldrig leder till jobb, men samtidigt hade det varit roligt att testa på nåt telefonjobb sådär innan man kanske satsar helt på det. Sen blev jag irriterad på planeringen av det hela, och sen började jag tänka på hur lite pengar jag har, och då blev jag sur och gick och tränade.

Och en störande sak på gymmet som händer VARJE gång jag är där - man står och studsar på crosstrainern, och oavsett (alltså verkligen oavsett) vart jag ställer mig, så kommer det ALLTID en man och ställer sig precis på maskinen bakom. Behöver inte ens vända mig om för att veta vad deras blick vilar någonstans. Och det kan vara helt tomt där förutom jag och så ska det ändå komma nån och flåsa precis bakom... Och det är ingen idé att ställa sig längst bak heller, för då har man fria vikter-delen precis bakom ryggen och på den väggen är det ju en enorm spegel så där blir det ju samma sak. Skit. I-landsproblem.
 
Blev att åka hem till Sofie några timmar också och färga hennes hår samt snacka med hennes päron lite, innan jag åkte hem. Har duschat, småplockat, slängt ihop en kycklingsallad och precis ätit. Blev dundertrött, så trött att jag skulle kunna somna. Gud vad skönt, jag tror jag ska vara så tråkig och gå och sova redan nu. Så kommer jag vakna tidigt imorgon och hinna ha lite egentid och kolla på serier osv imorgon innan jag sticker till gymmet igen för en liten återcheck med tränaren. Natti mina barn, ha en trevlig fredag! :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0