20 november - kattkärring

2012-11-20 @ 00:44:00
1. I'm drunk, I suppose
Eftersom jag inte har nån fritid och även en relativt ny telefon, så kommer det sig rätt naturligt att jag börjat fotografera mina katter i alla möjliga sorters vinklar och i olika vardagsmönster. Dock oftast när de sover för bara då är de stilla. För de som är intresserade så har de även slutat bråka så mycket som de gjorde i början, nu är de mer broderliga och busiga även om Zhantos fortfarande tar i lite för hårt ibland. Och att han faktiskt vill sätta på Figge ibland. Måste kastrera den jäveln snart. Ulla-Ugglan verkar vara ett minne blott.
 

 
 
Nejmen faktum är att Zhantos faktiskt har blivit jättemysig nu de senaste veckorna, så jävla skönt att slippa bli anfallen varje gång man reser sig och ska gå genom rummet. Längtar tills Figge växer till sig och blir stor också, sa idag till mannen att det ska bli så kul att välja halsband till lillkissen och sen se dem skutta runt på gräsmattan tillsammans här utanför sen om några månader, ÅÅH man känner sig nästan som en stolt förälder hahaha!
 
Vaknade dock inatt av att båda katterna låg på mig. PÅ MIG alltså. Den ena i fejjan och den andra på bröstet. På ena sidan var väggen och från andra hållet låg mannen och tryckte som fan på mig, och varmt på det också - herregud fick knappt luft haha!

Kommer nu på mig själv med att ägna ett helt inlägg åt mina katter som typ ingen bryr sig om. Åh. Jag är en tragisk männniska. Snälla säg åt mig att sluta, HAHA.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0