25 november - igår

2012-11-25 @ 12:06:25
1. I'm drunk, I suppose
 
Hej katter! Igår kväll rockade jag röda läppar i ca en och en halv timme innan vi käkade tacos och allt försvann, haha. Sen orkade jag aldrig smeta på nytt. Hyser någon slags hatkärlek till läppstift - jobbigt som fan att ha på sig, men snyggt som tusan!
 
Väl hemma hos Tessan hade vi det trevligt, jag var nykter hela kvällen och lyckades dricka upp en hel stor flaska hallonsoda själv, HAHA fattar knappt hur det gick till för jag var bara på toaletten en gång. Men det var ju så små glas vi drack ur, så jag fyllde ju på nytt hela tiden och rätt som det var så fanns det bara en liten slatt kvar... Så  kan det gå!

Vi spelade ialla fall "Med andra ord" och "Jag har aldrig...", vilket var sjukt kul! Och när typ halva gänget skulle till stan så följde jag med bara en kort stund för att lösa ut mina (hehe, Mats..) spelmarker. 150 kr rikare och 45 min senare tog jag sista bussen hem till Blomstermåla vid halv tolv, tog en huvudvärkstablett när jag kom hem och somnade med katterna på mig.
 
Idag har jag fortfarande migränhuvudvärk så får väl leva på Ipren idag, känner mig otroligt slö och bakfull fast jag bara drack läsk hela kvällen... Måste vara sockret och att jag skrattade så mycket, haha! Det var så roligt att träffa Fia igen också, vi var ju bästisar när vi var små och jag fortfarande bodde på Öland, så vi skrattade helt sjukt mycket åt gamla minnen! Roligt också att de skaffade hund när vi fortfarande var kompisar, och att han finns än! Så hade jag glömt bort vad han hette - visar sig att han hette Figge OCH DET DÖPTE JU FÖR TUSAN JAG MIN KATT TILL BARA FÖR EN MÅNAD SEN?! Hur sjukt, hahaha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0