5 november - new horizons

2012-11-05 @ 22:47:03
1. I'm drunk, I suppose
 
 
 
 
Jag är så jävla trött på att vänta med att lägga mig under nålen. Helvete vad det brinner i huden. Känner det som ett personligt nederlag att jag om endast några månader fyller 21 år, och fortfarande inte skaffat mig min första tatuering. Det känns faktiskt fruktansvärt. Som ett svek mot min stil, min musiksmak och allt jag avgudar - jag har ju längtat långt innan jag ens fyllde myndig. Hatar detta med pengar, som sätter käppar i hjulet för allt. Har ju däremot 1000 kr innestående som mamma handhåller så länge som jag fick i studentpresent, men jag vill liksom inte begränsa mitt motiv efter ekonomin och "nöja" mig med nåt litet så länge bara för att. Därför väntar jag tills jag verkligen har cashen till att genomföra det jag vill. Ska det va, så ska det fan va på riktigt. Inget jävla småtjafs.


Har ju hunnit skaffa mig en liten lista på vad som ska genomföras. Se nedan:
 
- Armarna. Vill ju helst ha en sleeve fylld med massa old school-klassiska grejer, lite mainstream kan man tycka men samtidigt ska det vara i min stil. Pistoler, leoprickar och text. På ena underarmen vill jag ialla fall ha rosor, en banderoll och helst ett porträtt på farmor och farfar i black and white.

- Sidan av låret. Dösnyggt. Har inte kommit på vad jag vill ha där än, men det är ju liksom ingen brådska så haha. Helst ska det vara ganska stort så det täcker från höften och ner till halva låret.

- Vaderna. Nästan nere vid fötterna, relativt litet motiv på varsin vad, ca 5-6 cm. Skitsnyggt med bara ben, speciellt i klackar då man får ännu snyggare ben haha. Här vet jag inte heller motiv, funderar mest på text i snirklig stil men då ska det ju vara två relativt korta ord också som inte går runt hela jävla benet, haha har ju pinnsmala vader liksom...

- Övre magen/under boobzen. Här kan det ju bli lite knepigt också, då jag gärna tar hänsyn till tyngdlagen när man blir äldre också hahaha... Vore ju fruktansvärt tråkigt att sitta som 30-åring och två barn senare ha värsta hängpåsarna som täcker tatueringen på mitten, HAHA.
 
 
Tycker nån kan skänka mig pengar, alternativt rekommendera en billig privat jävel som är duktig och noggrann, samt som helst inte smittar mig med hiv eller hepatit med sina vertyg. Eller nej jag tar tillbaka det sista, HAHA studio ett krav!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0