9 november - mobilinlägg

2012-11-09 @ 08:10:52
Får ursäkta dålig uppdatering. Men jag har faktiskt varit upptagen och inte suttit vid någon dator så det är därför.

Skaffade ny mobil i tisdags, blev en Samsung Galaxy S3 och hittills är jag faktiskt jättenöjd! Och innan folk drar förhastade slutsatser och påstår att jag bara hittar på när jag klagar på min obefintliga ekonomi, så är det faktiskt så att jag har världens bästa papput som står för sånt tills jag har jobb vilket jag är jättetacksam för! Love you papput!

Har sovit hos pappa nu i två dagar, ska stanna här inatt med. Igår fikade jag i tre timmar med Madde och snackade och skrattade massor! Blir så glad när jag träffar nya människor som man verkligen känner direkt att man trivs med och att man har skitkul ihop, känns som att det händer mer och mer sällan ju äldre man blir liksom.

Nu ligger jag i soffan hemma hos pappa, kollar på The Voice med Glenn uppe i ansiktet på mig som myser. Och Glenn är en katt. Behövde förtydliga det kände jag. Älskar att ha katterna nära inpå, allra helst i ansiktet. Saknar dock mina bebisar hemma (katterna), mest Zhantos egentligen för han har blivit så gosig sen Figge kom in i bilden. Okej ska sluta prata om katter nu... xD


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0