23 oktober - kattbrottning och pulvermos

2012-10-23 @ 16:54:21
1. I'm drunk, I suppose
Holaaaa!
Spenderat min dag på Lernia. Det var trevligt - har suttit i princip hela dagen och jobbat med en Powerpoint-presentation. Vi fick det i uppgift, och så ska vi stå där framme och snacka om vad som helst i princip och ha en Powerpoint till. Min lärare tyckte jag skulle ta ett intresse, och då nämnde jag som hastigast The Sims och då tyckte hon ju såklart att jag skulle ta det... Oh dear, HAHA. Amen whatever, jag vet inte vad jag ska snacka om annars. Man skulle hålla på i 15 minuter och i det fallet så är nog The Sims det enda jag kan prata om så pass länge, tragiskt nog höhö. Jag tycker ialla fall det ska bli kul, jag tycker däremot synd om mina klasskompisar som ska tvingas lyssna på mig mala på!
 
Utöver det så har jag varit på Coop två gånger med Madde, hon bjöd på wienerbröd vilket var skitgulligt och satan så gott det var. Så tacktack! Meningen var ju att jag skulle hunnit träna idag med, men jag orkade faktiskt inte det. Är ledig imorgon för jag ska göra en intervju, MEN kom på precis nu att jag glömt frågepappret i skolan. Min jävla idiot. Nästan så att jag får åka dit jättetidigt innan någon kommit dit (dvs i min vanliga tid), och gå in i klassrummet och hämta papprena. Hade annars kunnat be Madde messa bilder på mina papper, men grejen är ju att jag inte ens har valt ut vilka specifika frågor jag ska ställa än.... Hahahahaha! Alltså det är så typiskt mig. Glöm-Ström, som pappa alltid säger till mig.
 
Nu har jag gjort fiskgratäng och pulvermos. Katterna brottas. Tydligen ska båda ligga på samma ställe, fast egentligen handlar det om rent jävelskap från storkissens sida då han tror han kan få som han vill. Vi har skämt bort honom! Men nu blir det andra bullar när Figge flyttat in, Zhantos får passa sig haha.
 
 
Bättre bilder på bebis-kissen Figge, även att han är svår att fånga på bild i ansiktet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0