24 oktober - uppskrämd kvinna

2012-10-24 @ 21:49:19
1. I'm drunk, I suppose
Har varit ledig idag då jag hade intervjun! Har hunnit kolla på "Walking Dead" (alltså förstår inte hur spännande en serie kan vara?! Det är som en långfilm som jag aldrig vill ska ta slut), sen hade jag tvättid vid kl 13 som jag hade lyckats haffa då de börjar renovera där nere nästa vecka och typ tre veckor framåt. Alla verkar tydligen tänka som jag och vill hinna tvätta innan så de slipper gå till grannhuset och göra det. Lata jävlar.
Blev vettskrämd av en snubbe som bara dök upp rakt framför mig när jag kom ner i källaren, alltid lika pinsamt. Jag är så sjukt vettskrämd! Madde länkade nån jävla berättelse också om nån snubbe som blev hemsökt av andrar i flera år efter att han hade kört anden i glaset med några polare, så nu är jag jätteuppe i varv och kommer knappt kunna somna ikväll. Lär ju vara ett vrak efter hennes redovisning om andar sen, haha!

Nejmen helt seriöst så är jag jätterädd för typ allt - mörker, våldtäktsmän, att vara ensam hemma i ett stort hus, när katten beter sig lustigt och jag inte vet varför... och speciellt när jag hör ljud som jag inte kan förklara och berättelser om andar och spöken. Hatar att gå ner i källaren även mitt på dagen för jag är rädd, och egentligen vet jag inte ens vad jag är rädd för. Jag är bara rädd att jag ska bli skrämd.

Senaste gången däremot så var det faktiskt otäckt på riktigt - i vår tvättstuga är det en liten korridor med automatiska lampor som går på när nåt rör sig och sen släcks av sig självt. Själva tvättmaskinerna är i ett separat rum nästan längst ner i denna korridoren. Och senast så hade jag kvällstiden mellan 19-22, och klockan var väl typ 21:00 när jag hämtade en maskin ur torktumlaren då lampan slocknade. En kort stund efter så tänds lampan i korridoren igen, och jag väntar på att höra dörren slå igen men jag hörde den aldrig. Avvaktade och var beredd på att någon strax skulle gå förbi i korridoren. Men inget hände, och jag hörde ingen dörr. Och det är alltså såna där jättetunga dörrar som verkligen smäller igen hårt så man hör dem upp till lägenheten.... Jag reste mig för att gå, och kommer ut i korridoren och ingen är där! Och det finns bara en dörr till i korridoren som leder till centrifugrummet, och den dörren var stängd. Gick ut ialla fall, och kom ut i nästa korridor som leder bort till vår hiss. Och där var lampan också släckt! Och den lampan är alltså tänd jättelänge efter att man tänt den, den kan vara igång i typ 10 minuter lätt liksom. Det var alltså ingen som hade gått varken där eller i tvättstugan, och Gud jag blev så rädd! Kutade upp till mannen, och sen fick han följa med mig ner och hämta sista maskinen, HAHA.
 
Fy. Ska nu gå och kissa och sen renskriva intervjuskiten innan jag bäddar ner mig med Figge & Zhantos.

Sömnig och snorig Figge - han nyser jättemycket och har rinnig nos och idag hade han ett litet sår i området mellan nosen och överläppen - nån som vet vad det kan vara? Läste om kattsnuva och blir skiträdd då han inte är vaccinerad, men han är ju pigg och så i övrigt så får väl avvakta och hoppas att det går över... :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0