27 oktober - frost

2012-10-27 @ 11:28:25
1. I'm drunk, I suppose
Holaa! Min mage är på bättringsvägen idag, så jäkla skönt verkligen. Det är så himla sjukt hur magen påverkar hela kroppen, man blir helt handikappad om den är ur balans. Äter mumsigaste frukosten nu bestående av frökusar och proviva, omnomnom!

Och katterna har knappt haft en lugn stund sen jag kom hem vid kl 19 igår... Alltså herregud, fyfan vad dem är jobbiga emellanåt när de kommer igång haha! Springer runt, brottas, jagar varandra, välter saker i fönstret... Finns ingen ände på hyssen! Och så kunde jag inte sova inatt heller så somnade inte förrän tidigt imorse. Men det hänger troligtvis ihop med att jag varit ensam inatt när C var ute igår, brukar alltid ha svårt för att komma till ro och somna då.
 
Vad händer idag då? Det är en bra fråga. För en gångs skull så är det inget speciellt som jag borde göra, mer än diska och mata katterna och sådär. Så troligen kommer jag ligga här hela dagen och ta igen nattsömnen jag knappt fick, glo på nån serie och sen kanske gå ut och gå lite. Ha en mysig lördag!
 
Får be om ursäkt för tråkiga instagram-bilder, men mitt minne i mobilen är fullt och jag kan bara ta nya bilder om det är genom instagram HAHA.

Kommentarer
Postat av: emma

nice blogg!

2012-10-28 @ 12:40:21
URL: http://emmaaho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0