28 oktober - premiärutgång

2012-10-28 @ 13:52:39
1. I'm drunk, I suppose
 
Idag var det ute-premiär för båda katterna, fast på olika sätt. Zhantos har bara varit ute i koppel hittills, förutom när han har varit hos mamma eftersom de har trädgård och sådär. Figge har inte varit ute alls sen han kom hit. Men idag så fick Zhantos sätta på sig sitt fina röda halsband med bling på och gå ut alldeles ensam ute på balkongen! HAHA, något flickigt med rött halsband, men det var ju för att vi trodde han var en hona från början... Jag som dessutom ville ha ett knallrosa, det var ju tur mannen övertalade mig!

Sen blev Figge nyfiken och lite ledsen, så jag satte på honom koppelselen och band fast honom precis vid dörren med den lite öppen så de kunde vara på balkongen båda två och utforska lite. Det märks på Zhantos att han gärna skulle vilja röra sig utanför balkongen och skutta ute på gräsmattan vilket jag mycket väl förstår, men vi måste skaffa en bräda från balkongen först.
 
Nu har Figge däckat i katthuset (där han ligger på bilden), och Zhantos kom och la sig på mina fötter. OCH DÄÄÄÄR bröts tystnaden av att mannen drog av sig hörlurarna och drog upp sin musik det allra högsta. Alla katter flög. Nu ska jag säga åt herren att sänka musiken, dra upp Zhantos-katten i soffan och sen dra igång American Horror Story som jag såg att en läsare kollade på. Jag är ju en sucker för allt sånt trots att jag blir livrädd så nu måste jag ju kolla om det är nåt att ha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0