9 oktober - HEEEY

2012-10-09 @ 22:01:47
1. I'm drunk, I suppose
Gud. Trodde jag skullde avlida av trötthet idag. Steg upp vid 06:30, helt död och typ möblerade om i köket innan jag väl fick på mig lite smink + kläder och drog iväg till Lernia. Var "första" dagen idag på callcenter-kursen. Inte nog med att min handläggare på Arbetsförmedlingen sjabblade till det förra veckan när hon var sjuk, och därmed glömde meddela mig om att kursen började igår (ALLTSÅ ÅÅH SÅ ARG VAR JAG).... Hon sa dessutom fel tid.
 
Snubblade in i den minimala klassen försenad och dödstrött, spenderade de 4 timmarna idag med att lyssna på herren som i och för sig är sjukt snäll, glad och verkligen en drömlärare - men hela lektionen handlade om Svergies historia från bondesamhället fram till idag och det var knappt att jag orkade hålla ögonen öppna. Hatar den tröttheten! Målade en ful drake i mitt anteckningsblock för att hålla mig vaken.
 
Ska nu gå och sova för ska upp ännu tidigare imorgon. Först Lernia från 8-14, sen handledarkurs på körskolan mellan 17-21. Kommer ju knappt vara död eller :D:D:D:D:D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0