1 april - shoppingdag med modern igår

2013-04-01 @ 15:29:08
1. I'm drunk, I suppose
Mamma ringde i helgen och berättade att det tydligen skulle vara nåt gladiatorerna-trams ute på Liljas igår. Och hon ville inte gå själv för det tyckte hon var pinsamt, så hon tvingade med mig istället HAHA! Blev en runda på Modehuset i samma veva, och herregud vad shopping det blev igår. Men det var ju billigt!
 





Som jag skrev tidigare i höstas om sneakers med inbyggd klack - "jag tycker det är skitfult nu men jag känner  på mig att det är skor jag kommer älska senare och det stör mig!"
Och ja. Har ju hittat vissa modeller men inga som jag kände klickade. Förrän igår - hittade först ett par svarta med nitar och spännen som var nedsatta från 499 kr till 150 kr, de sista paret kvar och i min storlek. Så satt de som en smäck med! De var tvungna att följa med hem. Sen hittade jag de blå/vit/röda ovan, och eftersom mamma köpte skor i samma butik fick jag dessa för 100 kr - och det var ju inte så dumt tyckte jag. Två par skor för 250 kr är ju ingenting.

Utöver detta blev det lite småplock från H&M som ny mascara och sådär. Köpte ett par skor till mannen också och en gosetröja, men de var tyvärr för små båda två så ska byta det nån dag nu i veckan. Sen skulle vi gå och se Gladiatorerna, men det var jag + mamma och sen halva Kalmar's barnfamiljer. Jag blev påkörd bakifrån av en galning som inte hade barnvagnskörkort, för efter mig så körde hon över en mans fot och pressade sig igenom folkmassan med vagnen. Och alla ungarna satt ju på sina föräldrars axlar, och vi såg inte ett skit. Vi var där i typ 5 min, och mammas kommentar var: "Usch vad det luktade prutt här. Här har visst alla gått och släppt sig..."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0