11 april - holaa

2013-04-11 @ 20:30:47
1. I'm drunk, I suppose


Tjoflöjt!
Körlektionen idag hade ju kunnat gå bättre.... Hahaha det är ju tur att man gärna bjuder på sig själv alltså. Nej men visst, det gick faktiskt helt okej - har inte kört så jättemycket hemma, några gånger bara och det svåraste är ju faktiskt att komma iväg från stillastående tycker jag. Nu har jag ju vant mig lite vid pappas bil, så att sätta sig i körskolebilen var ju en helt annan grej då den var mycket piggare, det var som att börja om på nytt! Men nu har jag ju satt som mål att bli klar med körkortet innan juni. HELST. Men det ska ju självklart få ta den tid det tar, bara jag har det klart innan bebisen kommer så jag har det avklarat! Har bokat in två körpass i veckan nu på körskolan och sen är tanken att jag ska brumma med pappa också vid minst ett tillfälle i veckan, nu jäklar ska vi få detta överstökat! Väntat alldeles för länge.
 
Efteråt mötte jag upp Frida, och så satte vi oss på 4 Kök och snackade massa om saker vi missat, sjukt länge sen vi träffades nu så detta var behövligt! Åt upp en bamsemuffin = märkte inget. Åt upp resterna av Fridas pommes (bara några stycken) = matkoma. Kunde knappt gå. Pustade och stånkade. Herregud, haha!
Nu väntar jag på att mannen ska tröttna på sin dator så att vi kan slänga oss och glo på Silent Hill 2. Kotten bubblar på i magen, så jag tar det som ett tecken på att hen hälsar till er!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0