29 april - hej katter

2013-04-29 @ 20:53:01
1. I'm drunk, I suppose

Söten idag
 
Idag har vi åkt massa tåg! Och massa buss! För vi har varit i Nybro och kollat på lägenhet! Tyvärr svarade ingen rätt i det förra inlägget, så ingen vann. Ingen svarade ens nåt. NI KUNDE VÄL GISSAT IALLA FALL
 
Nåväl. Vi var framme skittidigt så vi strövade omkring och bekantade oss med stan lite. Min erfarenhet av Nybro har skett kvällstid och har vid dessa tillfällen även varit påverkad av diverse alkoholhaltiga drycker under mina yngre dagar - jag har alltså ingen större koll på Nybro om vi säger så, mer än att jag vet vart stationen och centrum ligger haha!
 
Men vi var nöjda med lägenheten, vi ska få välja nya tapeter till alla rum om vi får den också så det känns ju jättefräscht! Kändes ju skitstort att få valsa runt på 83 kvadratmeter. Massa garderober och en walk in closet. Nästan lika stor balkong som vi har nu och dessutom med söderläge, vilket jag var jätteglad över för då har vi eftermiddagssol som här. Hade aldrig pallat en morgonsolsbalkong som ligger i skuggan resten av dagen. Det var även samma bredbandsleverantör vilket var skönt, och vi får ett KÖK. Som man får PLATS i. Där man till och med kan ha ett bord med fyra stolar - och forfarande kan röra sig fritt! Det har jag inte haft sen jag bodde hemma haha.
 
Nu hoppas vi ju bara på att få den också... Det var ju fler än oss som sökte, men för vår del kändes det jättepositivt och hon som visade lägenheten var jättetrevlig och gav oss till och med skjuts tillbaka till stationen sen! Nu håller vi verkligen alla tummarna hörrni. Vi behöver detta så jäkla mycket! Så perfekt med en trea, hade varit underbart om vi kunde få denna och plötsligt ha ett separat sovrum, vardagsrum och kontor/bebisrum.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0