11 augusti - mycket skum förmiddag

2013-08-11 @ 11:05:20
1. I'm drunk, I suppose
Steg upp tidigt för att åka hem till mamma och mata deras katter idag, kommer dit och allt verkar frid och fröjd till att börja med. Tills jag upptäcker en vattenläcka under diskhon, efter att rörmokaren glömt att skruva åt en packning eller nåt... Torkar upp, ställer en skål under röret som läcker, stänger av kallvattnet.

Matar sedan katterna, ska rensa kattlådan men hittar inte spaden (?!) så får köra i handen i en plastpåse och do it the dirty way som med hundar. Mm.

Går ronden runt. Upptäcker en kattbajskorv i duschen. Felix har protesterat för han hatar att vara instängd inomhus. Tar upp denna i (a lot of) papper, spolar ner i toaletten. DET BLIR STOPP?! Får hämta ny plastpåse, och ännu en gång do it the dirty way som med hundar, dvs köra ner min plastbeprydda hand i toan. Hulkar nu lite grann.

Torkar upp det sista i duschen med papper, spolar rent med det sista vattnet som finns i kranen. Ska spola ner pappret. Bara det att nu är vattnet avstängt och toaletten fylls inte på. Det ligger nu kattbajspapper och guppar i toaletten och det ser precis ut som att nån annan torkat sig i stjärten och struntat i att spola.

Upptäcker att bussen går om en kvart! Nu blev det bråttom. Ger fan i toaletten. Upptäcker också att nån av katterna rivit ner en blomkruka - krukan är hel men jord är spridd över golvet. Samlar upp jorden så gott det går i händerna, slänger tillbaka i krukan och ställer den på plats.

Kastar mig mot dörren. Motar bort de två katterna som högljutt jamar och vill gå ut. Stänger dörren efter mig snabbt, går mot bussen. Plötsligt, trots solsken, öppnar sig himlen och världens värsta skyfall störtar ner! Tur man hade paraply iallafall.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0