11 augusti - tänk om jag föder för tidigt?

2013-08-11 @ 17:17:26
1. I'm drunk, I suppose
Har ju varit så otroligt aktiv genom hela graviditeten egentligen. Jobbade ju fram tills i onsdags, jag städar och hoppar upp och ner från stolar för att hänga nya gardiner eller byta duschdraperi här hemma, powerwalkar upp och ner från centrum nästan varje dag i en backe som inte är av denna värld, och trots att jag nu är LEDIG är jag ändå sällan hemma och bara sitter ner för jag tycker det är så jävla tråkigt. Visst blir jag begränsad och man håller ju inte samma tempo som förr, men jag är fortfarande igång.

Och allt detta gör mig så nervös på ett vis! Tänk om jag föder för tidigt?! Vi som är så i sista minuten med typ ALLT. Har fortfarande inte skickat in om min föräldrapenning (vet inte ens vad jag ska få än), bebiskläderna måste tvättas och läggas iordning (har dock hittat tvättstugan nu!) och madrassen till spjälsängen har försvunnit/glömts nånstans i flytten - förmodligen fick vi aldrig med oss den så den ligger nog hos C's bror. Liggdelen till barnvagnen har vi inte än, men den ska komma nu i veckan.

Men ja. Detta om något måste ju vara ett bevis på att bebis tittar ut när den känner sig redo, oavsett vilka strapatser den galna mamman håller på med. Skulle säkert kunna syssla med cirkus också.




Det är bara tre veckor och en dag kvar. Det är nära nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0