18 augusti - myshelg

2013-08-18 @ 11:58:40
1. I'm drunk, I suppose
Fredag: Vaknade och hade inte alls lika ont i fogarna som dagen tidigare. Bestämde mig för att ta tillfället i akt och göra massa trots lite stel - man vet ju aldrig när det slår till igen?!
Så jag tvättade, dammsög, torkade golvet, vek in bebiskläderna i byrån, och jag hann även vagga ner till Jysk innan de stängde för att köpa en madrass till spjälsängen + madrasskydd och skyddslakan. 500 spänn gick det på. Herrejävlar. Men nu har vi världens mysigaste lilla spjälsäng, vill bädda ner mig själv i den!
 
Lördag: Träffade upp fina Karate-Leif för mat, fika och prat innan hon flyttar till Göteborg med sin sambo, ASSÅ HALLÅ hur galet är inte det?! Kommer vara jättelångt mellan oss nu! Vi hinner dock förhoppningsvis ses en sväng den 26e för då är hon tillbaka i Kalmar på snabbvisit.
Sen kom Christopher's bror på eftermiddagen - de skulle gymma här i Nybro men tydligen var det stängt. Blev mysig hemmakväll istället! Jag bjöd på min specialare fläskfilé i ugn, sen käkade vi chips och såg på film.
 
Söndag: Sov ut ordentligt idag. Till klockan 9, HAHA! Sa hejdå till mannens bror som stack vid halv tio-tiden, och sen har jag käkat gofrulle och tänkte bara sitta och gotta mig idag åt att inte göra någonting! Finns ingenting som jag känner att jag måste göra idag heller, så därför ska jag bara njuta!
 

KNUBBIIIIIIS!
Det är tragik-komik i att se sig själv i spegeln nu - helvete vad tjock man blivit ändå. Är ju som en liten köttbulle i ansiktet, haha! Satt och kollade tips inför träning på Nyhetsmorgon imorse och kände att, fan... Saknar faktiskt gymmet. Precis när jag blev gravid fick jag plötsligt ingen tid pga jobbet då, sen kom den där orkeslösheten då man sov all ledig tid, och sen växte jag ur mina träningskläder och märkte också att det inte alls var lika kul att ta i och ta ut sig när man samtidigt oroade sig för den i magen. Längtar tills jag kan ta upp det igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0