4 augusti - lägesuppdatering om flytten

2013-08-04 @ 23:04:11
1. I'm drunk, I suppose
Som jag skrev i torsdags så var det ju sjukt dåligt städat i lägenheten när vi flyttade in. Ringde då och fick tag i vaktmästaren som kom hit och kikade, men fick aldrig nåt svar tillbaka sen om vi skulle få hit en städfirma eller inte. Ringde från jobbet i fredags utan resultat, lämnade meddelande om att jag ville han skulle ringa tillbaka till mig men det gjorde han inte... Såklart. Kunde tyvärr inte komma ifrån och ringa fler gånger heller. Så i fredags kände jag mig rätt jävla uppgiven - här flyttar man in i ny lägenhet, och så ska man då sitta och vänta hela helgen och inte kunna packa upp sina saker pga det måste städas först. Nej så ville jag inte ha det. Så jag har städat själv.
 
Ialla fall det översta. Eller det värsta, kanske man ska säga. Har torkat ur alla skåp, lådor och garderober, skurat badkar, kranar, toalett och handfat med avkalkningsmedel, dammtorkat de värsta ställena som fönsterbrädor osv för att sen kunna packa upp våra saker. Sen är det ugnen och spisfläkten kvar som man behöver gnugga lite extra på, men det har jag faktiskt inte orkat än. Har ju tid att spendera nu här hemma framöver så det får ta sin tid, haha!
 
 
 
Men känns oerhört skönt att börja komma i ordning nu, satte till och med upp gardiner i köket idag. På tisdag väntar dock IKEA - behöver en hel del som t.ex taklampor, tv-bänk och nya gardinstångsfästen då våra gamla inte passade här. Och imorgon kommer pappa hit med vårt köksbord, och tisdag kommer mamma med barnvagnen, mattor och annat småtjafs som vi inte fick med oss i torsdags.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0